D’S Damat koleksiyonları %100 yerli yüksek kalitede kumaşlar ile Türkiye’de üretiliyor.

Kasım Ayının Favori 5 Parçası

Yazan

Büyük fırsatlarıyla ve benzersiz ürün seçkisiyle D’S damat, kasım ayına hızlı bir giriş yapıyor. İndirimin diğer adı haline gelen kasım ayı, fırsatlarıyla olduğu kadar ihtiyaçlarımıza da hizmet etmeye hazır. Havaların da soğumasıyla birlikte birbirinden yumuşak ve sıcak tutan dokular, inovatif ürünler ve alternatif kalıplardan casual ürünler gardırobunda yerini almak için hızlıca bir sepet oluşturmanı bekliyor. Haydi gel D’S damat 2023-24 Sonbahar/Kış koleksiyonunda öne çıkan parçalara beraber göz atalım.

1.Yünlü Kabanlar

Dış giyim denilince erkeklerin en şık hallerinden birine hizmet eden kabanlar bu sezon kumaş dokularıyla da oldukça ön planda. Düz modellerin ve renklerin yanı sıra çizgili modellerle de alternatif bir stil yaratabilirsin.

2.Balıkçı Yaka Triko

Blazer ceketlerden, gömlek içlerine kadar kış aylarının bir başka vazgeçilmezi olan dik ya da balıkçı yaka trikolar özellikle renkleriyle dikkat çekiyor. Saks mavisi ve ekru gibi iddialı renklerin yanı sıra lacivert, kiremit gibi tonlarla da kombinleri dengeliyor. Özellikle fitilli görünüme sahip fit modeller farklılık arayanlar için bire bir.

3.Puffer ya da Şişme Mont

Günlük hayatın vazgeçilmezi, en çok giyilen ve kombinlemesi en rahat parçalardan biri olan şişme montlar fonksiyonel detaylarıyla da bizi etkilemeyi başarıyor. Su ve rüzgar itici kumaşı, takıp çıkarılabilen modüler yakası ve farklı cep detaylarıyla D’S damat mont koleksiyonu hiç olmadığı kadar iddialı. Her tarza hitap eden farklı renkleri ve boy seçeneğiyle kombinlerinizi renklendiriyor. Kendi bedeninize uygun fiti bulup, indirim fırsatlarını değerlendirerek sepetine bir tane eklemeyi asla atlama.

4.Gömlek Ceket (Overshirt)

Son yıllarda görmeye alıştığımız basic bir tişört ya da ince trikolarla giyilerek ceket işlevi gören kalın kumaşlı gömlekler, mevsim geçişlerinde ya da kaban içlerine de giyilerek kullanım alanını iyice genişletiyor. Özellikle kışa en yakışır oduncu ekose deseni ya da fitilli kadife gibi modeller hem iş hayatında hem de hafta sonu rahat stillerde popülerliğini koruyor.

5.Sihirli Takım

Katla, rulo yap, çantaya at!

Kırışmayan inovatif kumaşı ve kendine has deseniyle tam bir kurtarıcı parça olan D’S damat sihirli takımlar, kasım ayına yaraşır ürünlerin başında geliyor. En acil durumlarda yanında taşıyarak istediğin zaman giyebileceğin ya da uzun bir günün ardından yeni giyilmiş gibi kırışıksız haliyle şıklığına toz kondurmayan sihirli takım, gardırobun temel parçası olarak yerini alıyor.