D’S Damat koleksiyonları %100 yerli yüksek kalitede kumaşlar ile Türkiye’de üretiliyor.

Sevgililer Günü için birbirinden şık hediye seçenekleri D’S damat’ta! Canlı renkleriyle dikkat çeken tasarımlar, günlük hayatın dinamik ritmine uygun parçalar farklı renk ve kesimlerde bu seçkide sizi bekliyor. Ofis stiline uygun parçalardan hafta sonu tatil rotalarında kullanılabilecek kombinlere, her tarza uygun hediye bulabilirsiniz.

Rahat Olduğu Kadar Şık Trikolar

Gardıroplara dinamizm ve enerji katan renkler, triko koleksiyonunda şık ve modern tasarımlarla dikkat çekiyor. Sevginizi renkli bir şekilde ifade etmek istiyorsanız, enerjik ve canlı bir kırmızı triko aradığınız hediye olabilir. %100 pamuklu ve yün karışımlı trikolar farklı renk seçenekleri ile kış günleri için konforlu ve şık alternatiflerden.

Her Sezonun Favorisi: Gömlek

Hediye seçmekte zorlanıyorsanız sevdikleriniz için zamansız bir hediye seçeneği olarak özenle hazırlanan gömlek koleksiyonumuza göz atın! Erkeklerin gardırobunda vazgeçilmez bir parça olan gömlekler, hem ofis stilinde hem de günlük kullanım için idealdir. Beyaz ve siyah gibi klasik renklerin yanı sıra farklı renklerdeki oduncu gömlekler de koleksiyonda çok tercih edilen ürünlerdendir.

Konforu Yüksek Parçalar

Konforlu görünmek deyince aklımıza ilk gelen şeyler örme kumaşlardan yapılan esnek ve rahat ürünler oluyor. Bunlardan da en çok karşımıza çıkan kuşkusuz sweatshirt’ler. Sokak modasında patlayıp özellikle aktif giyimin lüks moda markalarını ele geçirmesiyle yerini daha da sağlamlaştıran kapüşonlu modeller, takım elbise gibi klasik parçalarla da kombinlenerek ofis stili ve şıklık gibi sık kullandığımız kelimelerin algısını esnetiyor. Hediye alacağınız kişi rahatlığına önem veriyorsa koleksiyondaki parçalar güzel bir hediye alternatifi olabilir.

Hafta sonu kaçamakları ya da doğa yürüyüşleri gibi spor ve rahat etkinliklerde görmeye alıştığımız yelek montlar, iyi bir hediye seçimi olabilir. Bordo, kiremit, mavi gibi farklı renklerde yelek montları buradan inceleyebilirsiniz. Sevdiklerinizin soğuk havalarda sıcacık kalmasını sağlayacak trikolar, sweatshirtler, montlar ve daha fazlası dsdamat.com’da sizi bekliyor.

Aksesuarlar ile Son Dokunuşlar

Özenle hazırlanan kutu içerisinde sunulan aksesuar setleri, sevginizin şık bir göstergesi olabilir. Şık bir kemer, deri çanta ve cüzdanlar da kullanışlı hediyelerdendir. Özel davetlerde şıklık dozunu yükselten kol düğmelerinden kravatlara sevdiklerinizi mutlu edecek birbirinden özel hediyeler aksesuar koleksiyonunda!