D’S Damat koleksiyonları %100 yerli yüksek kalitede kumaşlar ile Türkiye’de üretiliyor.

DÜĞÜNÜNÜZÜN EŞLİKCİSİ: D’S DAMAT SANDIĞI

Yaz aylarının gelmesiyle düğün planları hızlıca hayata geçmeye devam ediyor. Çeyiz, kökü çok eskilere dayanan vazgeçilmez bir gelenek ve düğünlerin vazgeçilmezinden. Çeyiz denilince akıla her ne kadar kadınlar gelse de erkekler içinde önemli bir konu.

Çeyiz iki insan hayatını birleştirirken, ihtiyaçlara yönelik olarak da hazırlanmalı. Bu geleneksel davranış son dönemlerde biraz daha evrim geçirdi ve gelin ve damadın aileleri masrafları paylaşabiliyor. Bu gelenekselliğin dışına çıkılsa bile çeyiz alışverişi ve ihtiyaç listesi önemini korumaya devam ediyor.

Damat bohçasında neler olmalı?

Günümüzde değişen koşullara uygun olarak kız tarafı da damatlar için damat bohçası hazırlıyor. Bu sancılı süreç doğru bütçe ve ihtiyaç listesi ile doğru bir şekilde yönetilebilir. Damat bohçası da tıpkı gelin bohçası gibi ihtiyaca yönelik hazırlanmalıdır. Peki bu damat bohçasında neler olmalı?

Müstakbel gelinin hazırladığı damat bohçasında yer alacak ürünlerden bazıları;

1. Pijama Takımı

Her damat bohçasının vazgeçilmezi olan pijama takımlarını pamuklu kumaştan üretilmiş uzun pijama, şort ve üst olarak 3 parça halinde D’S Damat’tan satın alabilirsiniz.

2 .Ropdöşambır

Damadın kişisel zevk ve ihtiyaçlarına yönelik olarak ropdöşambır da damat bohçasına eklenebilecek temel ihtiyaç ürünlerinden. Triko kumaşı ve kemer detayı ile sabahlarınızın eşlikçisi!

3. Boxer

Her gün kullanılan ve sağlık açısından pamuklu olması önerilen boxer setleri ikili ve üçlü setler olarak ihtiyacınıza uygun şekilde satın alabilirsiniz.

4. Atlet

2’li paketlerde satılan atletler gündelik hayatın vazgeçilmez parçası.

5. Kol Düğmesi

Özel günlerdeki şıklığınıza son dokunuşu zevkli seçilmiş bir kol düğmesi ile yapın!

6. Kravat

En özel gününüzde seçeceğiniz kravat ile düğünde de farkınızı ortaya koyun.

7. Parfüm

Gündelik hayatta da, en özel gününüzde de kişisel imzanız seçtiğiniz parfüm. D’s Damat sitesinde yer alan geniş koku yelpazesindeki parfümlerden biri sizin için…

Ayrıca bunlara ek olarak damadın günlük hayatta kullandığı gömlek, pantolon ve t- shirt ve çorap da eklenebilir. Günümüzü düşündüğümüzde daha modern bir damat bohçası için her an ihtiyaç duyulan şarj aleti, kahve tutkunları için termos, akıllı saat, D’S Damat sitesinde de bulabileceğiniz şık veya casual bir spor ayakkabı da iyi bir eşlikçi olabilir.

Size güzel bir haberimiz de var; D’S Damat online’a özel olarak her damadın zevkine uygun olarak hazırlanmış damat çeyiz kutuları ile damat bohçası hazırlamak artık çok daha zevkli ve kolay! Üstelik seçmiş olduğunuz ürünler şık bir hediye kutusu ile size ulaşacak! Ayrıca 30 gün içinde kolay iade seçeneği ile!

Ayrıca D’S Damat sitesinde yer alan tutarları 500 ile 2500 olarak değişen gift card’lar ile sevdiklerinizi sevindirebilir, hediyelerini seçme fırsatı verebilirsiniz.

Damat bohçası hazırlarken nelere dikkat edilmeli?

Sonuçta damat bohçası damadın ihtiyacına yönelik olarak hazırlanan bir çanta gibi düşünülmelidir. Düğün için gerekli olan ürünlerin yanında damadın kişisel rahatlığına hizmet edecek bakım ürünleri, saat, terlik gibi ürünlerde bulundurulabilir.

Düğün günü için takım ya da damatlığın yanında ihtiyaç halinde giyilmesi için yedek pantolon, gömlek de eklenebilir. Çeyizde bulunması gereken bir diğer önemli parça, damadın kişisel bakımı için konan bir bakım seti olmalıdır. Bu set tıraş bıçağı, tıraş köpüğü, saç jölesi, deodorant, parfüm, losyon gibi bakım ürünlerini içermelidir. Bu ürünler damadın tıraşı, saç şekillendirmesi ve kokusu gibi bakım ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olabilir.

Damat bohçası hazırlanırken her eşyanın doğru şekilde paketlenmesi de önemli bir detaydır. Takım elbise veya smokinin kırışmaması için özel olarak tasarlanmış bir askıda asılması, bir gamboça konulması gereklidir. Diğer eşyalar da uygun şekilde paketlenerek bohça içinde düzenli bir şekilde yerleştirilmelidir.

Damat bohçası hazırlanırken, damadın annesi, babası ve kardeşlerine de hediye alabilirsiniz. Damadın annesine hediye olarak eğer eşarp kullanıyorsa eşarp, pike, havlu bluz, etek ya da pantolon gibi alternatifler düşünülebilir. Damadın babasına da havlu, kıyafet, çorap, tesbih gibi hediyeler iyi olacaktır. Damadın kız kardeşine terlik, kıyafet, havlu, çanta, kolye, küpe gibi ihtiyaçları alabilirsiniz. Damadın erkek kardeşine de kaliteli bir gömlek, lif, çorap, spor ayakkabı gibi hediyeler alabilirsiniz. Tıpkı damat bohçasında yaptığınız gibi damadın ailesi için hazırladığınız bohçada da eşyaların doğru paketlenmesine önem vermelisiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir